10/23/2024

Українські військові у середу, 28 вересня, звільнили Новоселівку Донецької області та підняли державний прапор у населеному пункті.
Відеозвернення українських військових зі звільненої Новоселівки опублікував офіцер ЗСУ Анатолій Штефан у Facebook.
"Сьогодні ЗСУ – 81-а бригада спільно з Національною гвардією України звільнили населений пункт Новоселівка", – каже один із бійців.

Опубликовано Facebook App Також про успіхи української армії на Донбасі пише СNN. За даними телеканалу, українська техніка рухається у бік Зеленої долини, а російські сили у місті Лиман та його околицях ризикують опинитися в оточенні.
Новоселівка / Фото: Скриншот Google Maps Раніше президент Володимир Зеленський говорив, що про закінчення війни можна буде говорити тоді, коли Україна поверне всі свої захоплені РФ території.
ЗСУ перейшли в контрнаступ на півдні та сході України, завдаючи ударів по складах РФ з боєприпасами та живою силою противника.
Українські військові звільнили вже понад 8000 кв. км територій.
Після успіхів ЗСУ на полі бою окупанти у Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій областях РФ провели псевдореферендуми щодо приєднання до РФ. 21 вересня російський диктатор Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію в РФ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.