10/23/2024
В США не очікують завершення війни на сході України найближчим часом. Для Росії важливо отримати контроль над Бахмутом. Про це пише Sky News. За словами американського високопосадовця, інтенсивні бойові дії на сході України триватимуть ще кілька місяців. Він вважає, що те, що відбувається в Бахмуті, можна очікувати й на інших ділянках фронту. "Бої все ще досить гарячі (в Донецькій області, - ред.) Те, що ми бачимо в Бахмуті, ми повинні очікувати і на інших ділянках фронту, що бої будуть продовжуватися в найближчі місяці", - заявив анонімний чиновник. Росія приділяє особливу увагу Бахмуту, оскільки він розташований на стратегічній лінії постачання між Донецькою та Луганською областями. Якщо ж ворогу вдасться отримати контроль над містом, він може використай його в якості плацдарму для просування до більших міст - Краматорська і Слов'янська. Нагадаємо, що за словам президента України Володимира Зеленського, кожна невдача ворога на Бахмутському напрямку та загалом на Донбасі - є сут..

В США не очікують завершення війни на сході України найближчим часом. Для Росії важливо отримати контроль над Бахмутом.
Про це пише Sky News.
За словами американського високопосадовця, інтенсивні бойові дії на сході України триватимуть ще кілька місяців. Він вважає, що те, що відбувається в Бахмуті, можна очікувати й на інших ділянках фронту.
"Бої все ще досить гарячі (в Донецькій області, – ред.) Те, що ми бачимо в Бахмуті, ми повинні очікувати і на інших ділянках фронту, що бої будуть продовжуватися в найближчі місяці", – заявив анонімний чиновник.

Росія приділяє особливу увагу Бахмуту, оскільки він розташований на стратегічній лінії постачання між Донецькою та Луганською областями. Якщо ж ворогу вдасться отримати контроль над містом, він може використай його в якості плацдарму для просування до більших міст – Краматорська і Слов'янська.
Нагадаємо, що за словам президента України Володимира Зеленського, кожна невдача ворога на Бахмутському напрямку та загалом на Донбасі – є суттєвим послабленням Росії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.