10/23/2024
Туреччини в обідню пору в зоні, де в понеділок вранці стався сильний землетрус, стався ще один дуже потужний поштовх. Про це з посиланням на CNN Turk. Землетрус стався о 13:23 за місцевим часом та відчувався у багатьох провінціях Туреччини. Його інтенсивність, за даними Європейсько-середземноморської сейсмологічної служби, магнітуда була зафіксована на рівні 7,7, епіцентр був зафіксований у районі Кахраманмарашу. За даними турецького сейсмологічного центру Kandilli, магнітуда землетрусу становила 7,5. Новий землетрус відчувався також у Дамаску, Латакії та низці інших провінцій Сирії. За останніми даними, внаслідок потужного землетрусу в Туреччині в понеділок вранці загинули 912 людей, 5385 отримали поранення. Новий потужний афтершок може призвести до ще більшої кількості руйнувань та жертв. Ранковий землетрус також завдав значних руйнувань та пошкоджень у Сирії. За останніми даними незалежної Сирійської обсерваторії прав людини, кількість загиблих там зросла до 400, поранених – ..

Туреччини в обідню пору в зоні, де в понеділок вранці стався сильний землетрус, стався ще один дуже потужний поштовх. Про це з посиланням на CNN Turk.
Землетрус стався о 13:23 за місцевим часом та відчувався у багатьох провінціях Туреччини.
Його інтенсивність, за даними Європейсько-середземноморської сейсмологічної служби, магнітуда була зафіксована на рівні 7,7, епіцентр був зафіксований у районі Кахраманмарашу. За даними турецького сейсмологічного центру Kandilli, магнітуда землетрусу становила 7,5.
Новий землетрус відчувався також у Дамаску, Латакії та низці інших провінцій Сирії.
За останніми даними, внаслідок потужного землетрусу в Туреччині в понеділок вранці загинули 912 людей, 5385 отримали поранення.
Новий потужний афтершок може призвести до ще більшої кількості руйнувань та жертв.
Ранковий землетрус також завдав значних руйнувань та пошкоджень у Сирії. За останніми даними незалежної Сирійської обсерваторії прав людини, кількість загиблих там зросла до 400, поранених – понад 1000.
За словами президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана, землетрус, що стався в понеділок вранці, став найбільшим лихом в історії Туреччини після катастрофічного Ерзінджанського землетрусу 1939 року, коли загинули понад 33 тисячі людей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.