10/23/2024
Російська армія не зуміла за рік подолати проблеми, які призвели до провалу повномасштабного вторгнення в Україну. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі. "Росіяни продовжують потерпати від тих самих проблем, що й рік тому… Російська армія й надалі стикається зі значними складнощами. Вони не подолали цих проблем", — зазанчив посадовець. Кірбі пояснив, що має на увазі проблеми росіян з логістикою, у тому числі з постачанням продовольства, а також з узгодженістю вогню та злагодженістю підрозділів. Представник Білого дому підкреслив, що російський президент Володимир Путін продовжує "змінювати генералів, як шкарпетки", але це не допомагає вирішити проблеми російської армії.

Російська армія не зуміла за рік подолати проблеми, які призвели до провалу повномасштабного вторгнення в Україну. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі.
"Росіяни продовжують потерпати від тих самих проблем, що й рік тому…
Російська армія й надалі стикається зі значними складнощами. Вони не подолали цих проблем", — зазанчив посадовець.

Кірбі пояснив, що має на увазі проблеми росіян з логістикою, у тому числі з постачанням продовольства, а також з узгодженістю вогню та злагодженістю підрозділів.
Представник Білого дому підкреслив, що російський президент Володимир Путін продовжує "змінювати генералів, як шкарпетки", але це не допомагає вирішити проблеми російської армії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.