10/23/2024
Президент Естонії Алар Каріс прокоментував учорашній виступ диктатора Володимира Путіна. Естонський лідер переконаний, що цілі країни-агресора незмінні, а Росія готується до тривалого протистояння із Заходом. "Якщо хтось думав, що Росія найближчим часом буде зацікавлена у мирі, подумайте ще раз", - написав він у Twitter. Каріс додав, що виступ диктатора ясно дав зрозуміти – цілі Москви незмінні. "Вони готові до тривалого протистояння із Заходом і не будуть терпіти внутрішнього інакомислення. Сталін, певне, посміхався у могилі", — сказав він. 21 лютого кремлівський диктатор звернувся до федеральних зборів. Путін під час звернення говорив тезами з методичок російської пропаганди. Зокрема, диктатор заявив, що на Заході нібито «педофілія стає нормою», а «священників змушують схвалювати одностатеві шлюби». Крім того, він оголосив, що РФ припиняє участь у Договорі про стратегічні наступальні озброєння. Путін також пригрозив новою ескалацією та розширенням агресії на тлі розмов про передачу..

Президент Естонії Алар Каріс прокоментував учорашній виступ диктатора Володимира Путіна. Естонський лідер переконаний, що цілі країни-агресора незмінні, а Росія готується до тривалого протистояння із Заходом.
"Якщо хтось думав, що Росія найближчим часом буде зацікавлена у мирі, подумайте ще раз", – написав він у Twitter.

Каріс додав, що виступ диктатора ясно дав зрозуміти – цілі Москви незмінні.
"Вони готові до тривалого протистояння із Заходом і не будуть терпіти внутрішнього інакомислення. Сталін, певне, посміхався у могилі", — сказав він.

21 лютого кремлівський диктатор звернувся до федеральних зборів. Путін під час звернення говорив тезами з методичок російської пропаганди. Зокрема, диктатор заявив, що на Заході нібито «педофілія стає нормою», а «священників змушують схвалювати одностатеві шлюби».
Крім того, він оголосив, що РФ припиняє участь у Договорі про стратегічні наступальні озброєння. Путін також пригрозив новою ескалацією та розширенням агресії на тлі розмов про передачу ЗСУ далекобійної зброї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.