10/23/2024

Російські "адміністрації" тимчасово окупованих територій України продовжують вивозити українських дітей до Росії. Про це повідомляє Центр національного спротиву.
Зокрема, ЦНС повідомляє про чергові випадки вивезення дітей із тимчасово окупованих територій у санаторії та бази відпочинку в Росії під приводом «відпочинку та оздоровлення».
За даними джерел ЦНС, відомо про перебування українських дітей на території Кабардино-Балкарської республіки та Новосибірської області Росії.
"Викрадення дітей є однією зі складових геноциду, який росіяни здійснюють проти українського народу" , – нагадали в Центрі національного спротиву.

Нещодавно в Радфеді РФ зізналися, що Росія останніми роками війни проти України викрала 700 тисяч українських дітей. Щоправда, у Москві депортацію та викрадення українських дітей не втомлюються називати їх «рятуванням». МКС видав ордер на арешт президента РФ Володимира Путіна за звинуваченням у депортації українських дітей. Такий самий ордер було видано і щодо уповноваженого з прав дитини в РФ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.