10/23/2024

Гендиректор Міжнародного агентства з ядерної енергії Рафаель Маріано Гроссі прибув з візитом до Києва – він вже зустрівся з очільниками Міністерства енергетики, Держатомрегулювання та Енергоатому.
"Напередодні візиту на ЗАЕС, радий зустрітися з міністром енергетики Галущенком, регулятором (головою Державної інспекції ядерного регулювання України – ред.) Коріковим та представником "Енергоатому" Котіним та обмінятися думками щодо АЕС України", – написав Гроссі.

Він додав, що МАГАТЕ, яке присутнє на кожному майданчику, "залишається непохитним у підтримці безпеки та захищеності цих об'єктів".
Повідомлялось, що генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Маріано Гроссі невдовзі відвідає Запорізьку атомну електростанцію для чергової ротації експертів агентства, а також Київ та Москву для обговорення безпекового питання.
Ahead of my visit to ZNPP, glad to meet Energy Minister Galushchenko, regulator Korikov, and Energoatom's Kotin and exchange on ???????? Ukraine's NPPs. @IAEAorg, actively present at each site, remains steadfast in supporting the safety and security of these facilities. pic.twitter.com/APfUvgBSiCРеклама: — Rafael MarianoGrossi (@rafaelmgrossi) February 6, 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.