10/23/2024
Прикордонники затримали двох чоловіків, які переплили річку Західний Буг на кордоні з Польщею, щоб повернутися в Україну. Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України. "Двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону виявив прикордонний наряд. Зʼясувалося, вони доводяться один одному братами, а з Польщі до України потрапили, перепливши річку Західний Буг. Під мокрим одягом на порушниках були одягнені гідрокостюми", – йдеться в повідомленні. Зазначається, що чоловіки кілька років проживали в Німеччині, та через відсутність роботи там, вирішили незаконно потрапити в Україну. До перепливання річки чоловіки підготувалися: мали з собою запас продуктів та інструмент для перерізання дроту, щоб долати ймовірні перешкоди. Чоловіків притягнули до адміністративної відповідальності, рішення прийматиме суд.

Прикордонники затримали двох чоловіків, які переплили річку Західний Буг на кордоні з Польщею, щоб повернутися в Україну.
Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України.

"Двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону виявив прикордонний наряд. Зʼясувалося, вони доводяться один одному братами, а з Польщі до України потрапили, перепливши річку Західний Буг. Під мокрим одягом на порушниках були одягнені гідрокостюми", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що чоловіки кілька років проживали в Німеччині, та через відсутність роботи там, вирішили незаконно потрапити в Україну. До перепливання річки чоловіки підготувалися: мали з собою запас продуктів та інструмент для перерізання дроту, щоб долати ймовірні перешкоди.
Чоловіків притягнули до адміністративної відповідальності, рішення прийматиме суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.