10/23/2024

В тимчасово окупованому Севастополі після нічної повітряної атаки, вірогідно із застосуванням безпілотників, була призупинена робота підстанції після удару, і вводяться точкові відключення світла у місті. Також були скасовані заняття у всіх школах, закладах середньої освіти та дитсадках. Про це заявив керівник місцевої окупаційної адміністрації Михайло Развозжаєв.
За словами окупаційного "чиновника", фахівці "роблять все можливе, щоб повністю відновити роботу підстанції "Севастополь" після нічної атаки, проте на це потрібно більше часу – за попередніми оцінками, близько доби".

"Поки йдуть відновлювальні роботи, місто не зможе отримувати достатньо енергії. Відповідно будуть точкові відключення світла", – каже він.

Окупаційний гауляйтер Севастополя додав, що про те, коли і в яких районах міста відключатимуть електрику – інформуватимуть комунальні служби.
"У зв'язку з ситуацією, що склалася, мною прийнято рішення про скасування занять у всіх школах, установах середньої освіти і дитячих садках… Співробітники комунальних служб докладають усіх зусиль, щоб відновити роботу енергосистеми якнайшвидше. Інформуватиму про хід робіт", – йдеться в заяві Развозжаєва.

Нічна атака дронів у Криму
Раніше повідомлялося, що у ніч проти 17 травня та території окупованого Росією українського півострова пролунала серія вибухів у Севастополі та Балаклаві, де також заявлялося про роботу ППО по безпілотниках.
Також пізніше стало відомо про ураження підстанції "Севастополь", куди, як заявив гауляйтер Севастополя, впали уламки БПЛА.
Між тим в мережі звучали припущення, що Балаклавська ТЕС могла бути об'єктом атаки. Пізніше стало відомо, що в деяких районах Севастополя зникло світло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.