10/23/2024
Міська влада звернулася до Уряду з вимогою невідкладно реставрувати міст Патона. За 2 роки не провели жодних робіт. З посиланням на пресслужбу КМДА. Міська влада звернулася до Уряду з вимогою невідкладно реставрувати міст Патона через р. Дніпро для уникнення аварійних ситуацій. В повідомленні нагадують, що за наполяганням Уряду, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури місто передало міст Патона для ремонту у проєкт "Велике будівництво". Замовником цих робіт визначено Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Київській області. І в січні 2023 року "Київавтодор" передав функції замовника Службі. Зазначається, що столична адміністрація неодноразово зверталася до профільного Міністерства з проханням невідкладно вжити заходів із реставрації цього мосту. Однак протягом 2 років жодних робіт для поліпшення стану споруди не проведено. Разом із тим, фахівці міського КП "Киїаватошляхміст" проводять цілодобовий моніторинг технічного стану споруди та виконують комплекс роб..

Міська влада звернулася до Уряду з вимогою невідкладно реставрувати міст Патона. За 2 роки не провели жодних робіт. З посиланням на пресслужбу КМДА.
Міська влада звернулася до Уряду з вимогою невідкладно реставрувати міст Патона через р. Дніпро для уникнення аварійних ситуацій.
В повідомленні нагадують, що за наполяганням Уряду, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури місто передало міст Патона для ремонту у проєкт "Велике будівництво".

Замовником цих робіт визначено Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Київській області. І в січні 2023 року "Київавтодор" передав функції замовника Службі.
Зазначається, що столична адміністрація неодноразово зверталася до профільного Міністерства з проханням невідкладно вжити заходів із реставрації цього мосту. Однак протягом 2 років жодних робіт для поліпшення стану споруди не проведено.
Разом із тим, фахівці міського КП "Киїаватошляхміст" проводять цілодобовий моніторинг технічного стану споруди та виконують комплекс робіт з її експлуатаційного утримання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.