10/23/2024
За попередньою інформацією, протиповітряна оборона збила всі ракети "Кинджал", які росіяни запустили на Київ. Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація. Зазначається, що сьогодні вранці, біля 08:30 ворог завдав ракетного удару по Києву. Попередньо, російські війська застосували аеробалістичні ракети Х-47М2 "Кинджал" з носіїв МіГ-31К. В столиці працювала ППО. "За попередніми даними усі повітряні цілі були успішно знищені. Внаслідок ракетної атаки в двох районах столиці зафіксовано падіння уламків – в Голосіївському та Солом’янському районах", – йдеться в повідомленні. Станом на зараз, у Києві без руйнувань та постраждалих. Дані уточнюються.

За попередньою інформацією, протиповітряна оборона збила всі ракети "Кинджал", які росіяни запустили на Київ.
Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.
Зазначається, що сьогодні вранці, біля 08:30 ворог завдав ракетного удару по Києву. Попередньо, російські війська застосували аеробалістичні ракети Х-47М2 "Кинджал" з носіїв МіГ-31К. В столиці працювала ППО.
"За попередніми даними усі повітряні цілі були успішно знищені. Внаслідок ракетної атаки в двох районах столиці зафіксовано падіння уламків – в Голосіївському та Солом’янському районах", – йдеться в повідомленні.

Станом на зараз, у Києві без руйнувань та постраждалих. Дані уточнюються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.