10/23/2024
Командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади призначили колишнього народного депутата Олега Ляшка. Про це йдеться у витязі із відповідного наказу опублікованого в мережі. "Призначити: лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича, начальника відділення безпілотних систем командного пункту штабу управління окремої механізованої бригади армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил України - командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади", - йдеться в документі. Підписаний витяг із наказу командиром армійського корпусу Сухопутних військ ЗСУ. Ярославський також опублікував фото виписки з відповідного наказу. Зокрема, у документі зазначається, що його було видано 11 жовтня 2024 року. Підписав його командир армійського корпусу Сухопутних військ ЗСУ.

Командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади призначили колишнього народного депутата Олега Ляшка. Про це йдеться у витязі із відповідного наказу опублікованого в мережі.
"Призначити: лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича, начальника відділення безпілотних систем командного пункту штабу управління окремої механізованої бригади армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил України – командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади", – йдеться в документі.

Підписаний витяг із наказу командиром армійського корпусу Сухопутних військ ЗСУ.
Ярославський також опублікував фото виписки з відповідного наказу.
Зокрема, у документі зазначається, що його було видано 11 жовтня 2024 року. Підписав його командир армійського корпусу Сухопутних військ ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.