10/23/2024
У понеділок, 21 жовтня, міністр оборони США Ллойд Остін оголосив про нову військову допомогу Україні в галузі безпеки на $400 млн. Пентагон у заяві для американських ЗМІ оприлюднив вміст допомоги. До нового пакета допомоги увійшли: додаткові боєприпаси для систем HIMARS; 155-мм та 105-мм артилерійські боєприпаси; 60-мм, 81-мм та 120-мм мінометні боєприпаси; протитанкові ракетні комплекси TOW; протитанкові ракетні комплекси Javelin та гранатомети AT-4; гусеничні бронетранспортери M113; обладнання супутникового зв’язку; стрілецька зброя та боєприпаси; гранати та тренувальне обладнання; обладнання та боєприпаси для підривних робіт; обладнання для захисту критичної інфраструктури; запчастини, допоміжне обладнання, послуги з навчання та транспортування. Нагадаємо, 21 вересня під час неоголошеного візиту до Києва очільник Пентгону Ллойд Остін оголосив про новий пакет допомоги Україні у 400 мільйонів доларів.

У понеділок, 21 жовтня, міністр оборони США Ллойд Остін оголосив про нову військову допомогу Україні в галузі безпеки на $400 млн.
Пентагон у заяві для американських ЗМІ оприлюднив вміст допомоги.
До нового пакета допомоги увійшли:

додаткові боєприпаси для систем HIMARS;
155-мм та 105-мм артилерійські боєприпаси;
60-мм, 81-мм та 120-мм мінометні боєприпаси;
протитанкові ракетні комплекси TOW;
протитанкові ракетні комплекси Javelin та гранатомети AT-4;
гусеничні бронетранспортери M113;
обладнання супутникового зв’язку;
стрілецька зброя та боєприпаси;
гранати та тренувальне обладнання;
обладнання та боєприпаси для підривних робіт;
обладнання для захисту критичної інфраструктури;
запчастини, допоміжне обладнання, послуги з навчання та транспортування.

Нагадаємо, 21 вересня під час неоголошеного візиту до Києва очільник Пентгону Ллойд Остін оголосив про новий пакет допомоги Україні у 400 мільйонів доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.