10/23/2024
У ніч на 22 жовтня росіяни запустили по Україні "Шахеди" та безпілотники невстановленого типу. Сили ППО збили 42 дрони, більшість з них – на Сумщині. Також 10 безпілотників були локаційно втрачені, три полетіли у Росію і ще один – у Білорусь. Водночас один дрон перебуває у повітрі. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ. Загалом було виявлено 60 "Шахедів" та дронів невстановленого типу, які росіяни запустили з районів Курськ, Єйськ, Приморсько-Ахтарськ (РФ). "Підтверджено збиття 42 ворожих БпЛА в Сумській, Дніпропетровській, Черкаській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Херсонській та Харківській областях. Більшість ударних БпЛА збито на Сумщині. На жаль, внаслідок атаки, в регіоні є загиблі та постраждалі, висловлюємо співчуття рідним", – йдеться в повідомленні. Крім того, 10 російських безпілотників локаційно втрачено. Один БпЛА полетів у Білорусь, ще три – назад у Росію. Один ворожий БпЛА – в повітряному просторі України. Робота ППО триває. Повітряний напад відбиває авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

У ніч на 22 жовтня росіяни запустили по Україні "Шахеди" та безпілотники невстановленого типу. Сили ППО збили 42 дрони, більшість з них – на Сумщині. Також 10 безпілотників були локаційно втрачені, три полетіли у Росію і ще один – у Білорусь. Водночас один дрон перебуває у повітрі.
Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.
Загалом було виявлено 60 "Шахедів" та дронів невстановленого типу, які росіяни запустили з районів Курськ, Єйськ, Приморсько-Ахтарськ (РФ).
"Підтверджено збиття 42 ворожих БпЛА в Сумській, Дніпропетровській, Черкаській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Херсонській та Харківській областях. Більшість ударних БпЛА збито на Сумщині. На жаль, внаслідок атаки, в регіоні є загиблі та постраждалі, висловлюємо співчуття рідним", – йдеться в повідомленні.

Крім того, 10 російських безпілотників локаційно втрачено. Один БпЛА полетів у Білорусь, ще три – назад у Росію. Один ворожий БпЛА – в повітряному просторі України. Робота ППО триває.
Повітряний напад відбиває авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.