10/24/2024
Внаслідок падіння уламків збитих російських безпілотників у Київській області пошкоджений трансформатор і вікна у будівлях двох підприємств. Про це повiдомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко у Facebook. "В одному з районів Київщини внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей є незначні пошкодження вікон в будівлях двох підприємств. Крім того, сталося пошкодження корпусу трансформатора та загорання трав'яного настилу. Пожежа ліквідована". За словами Кравченка, через російську дронову атаку тривогу в області оголошували двічі за ніч, загалом вона тривала більше 9 годин. "В області працювали сили ППО. Ворожі цілі знищено. Влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не допущено. Постраждалих серед населення немає", – підсумував голова ОВА. Передісторія: У ніч на 24 жовтня російські окупанти запустили ударні безпілотники на територію України з півдня та півночі. У Києві та області працювала протиповітряна оборона. Пізніше Повітряні сили ЗСУ повідомили, що росіяни атакували Україну 50-ма ударними БпЛА типу "Shahed" та безпілотниками невстановленого типу, на ранок підтверджено збиття 40 ворожих БпЛА.

Внаслідок падіння уламків збитих російських безпілотників у Київській області пошкоджений трансформатор і вікна у будівлях двох підприємств.
Про це повiдомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко у Facebook.

"В одному з районів Київщини внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей є незначні пошкодження вікон в будівлях двох підприємств. Крім того, сталося пошкодження корпусу трансформатора та загорання трав'яного настилу. Пожежа ліквідована".
За словами Кравченка, через російську дронову атаку тривогу в області оголошували двічі за ніч, загалом вона тривала більше 9 годин.
"В області працювали сили ППО. Ворожі цілі знищено. Влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не допущено. Постраждалих серед населення немає", – підсумував голова ОВА.

Передісторія:
У ніч на 24 жовтня російські окупанти запустили ударні безпілотники на територію України з півдня та півночі. У Києві та області працювала протиповітряна оборона. Пізніше Повітряні сили ЗСУ повідомили, що росіяни атакували Україну 50-ма ударними БпЛА типу "Shahed" та безпілотниками невстановленого типу, на ранок підтверджено збиття 40 ворожих БпЛА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.