10/24/2024

У Львові сталася дорожньо-транспортна аварія за участю трамвая. Водій збив двох пішоходів – жінку та її дворічного онука, які переходили трамвайні колії пішохідним переходом.
Про це повідомляє поліція Львівської області.
За інформацією правоохоронців, вчора ввечері на вулиці Княгині Ольги внаслідок ДТП 44-річна жінка отримала важкі тілесні ушкодження та була негайно госпіталізована до реанімації. Дворічний хлопчик не отримав серйозних травм.
Правоохоронці оперативно встановили, що водій трамвая, 50-річний львів'янин, перебував у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння.
Поліція затримала його згідно з процедурою, визначеною статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу судом.
Слідчі Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін від трьох до п’яти років.
Правоохоронці продовжують встановлювати всі обставини трагедії.
Нагадаємо, що 11 жовтня під Львовом зіткнулися автобус "Варшава – Одеса", вантажівка "Нової пошти" та кілька авто. Двоє людей загинули, 27 постраждали.
Крім того, у Києві внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю вантажного автомобіля "Газель" та маршрутного автобуса "Атаман" загинула жінка. Аварія сталася на вулиці Вадима Гетьмана.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.