10/24/2024

В окупованому Росією Криму, у дитячому таборі "Артек", помітили дітей із Німеччини, яка офіційно вважає півострів територією України. З посиланням на матеріал порталу t-online.
Портал з’ясував, що в анексованому Криму три тижні провели діти з Німеччини, а також, імовірно, Фінляндії та Франції. Уперше на це звернули увагу фінські ЗМІ, а t-online вдалось знайти підтвердження як на сторінках "Артеку", так і в матеріалах роспропаганди.
"Телеканал RT, різні учасники та організації також поширювали фотографії та інформацію про молодь з Німеччини. Російський дім у Парижі також розмістив фотографії", – йдеться в матеріалі.

Під час перебування в "Артеку" німецькі діти зустрічались, серед іншого, з представниками путінської партії "Єдина Росія", а також російськими військовими, що скоюють воєнні злочини в Україні.
Фото з відкритих джерелНаразі невідомо, як саме діти з Німеччини потрапили до анексованого Криму, який Берлін визнає територією України. Законний в’їзд до Криму можливий лише з української території.
Як зазначає t-online, в останні роки не повідомлялося про жодні інші візити дітей з Німеччини в "Артек". У 2017 році пропагандистський канал RT повідомив, що десять дітей з Берліна і Саксонії приїхали туди з вчителькою з Берліна.
Нагадаємо, раніше стало відомо про поїздку вже колишньої міністерки закордонних справ Бельгії Аджі Лябіб до окупованого Криму у 2021 році, коли вона працювала журналісткою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.