10/26/2024
Внаслідок влучання російського дрона по багатоповерхівці у Солом'янському районі Києва одна людина загинула, 4 постраждали. З посиланням на міського голову Києва Віталія Кличка, КМВА, МВС. "У будинку в Соломʼянському районі, за попередньою інформацією, одна людина загинула. Чотирьом постраждалим медики надали допомогу на місці. Пожежу локалізували. Рятувально-пошукова операція триває", - сказав Кличко. Водночас у КМВА і МВС повідомляють про двох постраждалих. ДСНСМВСДСНСУ поліції підтвердили, що кількість постраждалих внаслідок ворожої атаки у Києві збільшилися до 4-х. Попередньо, у них гостра реакція на стрес. Російська армія увечері 25 жовтня запустила ударні безпілотники з північного напрямку. Унаслідок атаки в одній із квартир житлового будинку в Києві виникла пожежа.

Внаслідок влучання російського дрона по багатоповерхівці у Солом'янському районі Києва одна людина загинула, 4 постраждали. З посиланням на міського голову Києва Віталія Кличка, КМВА, МВС.

"У будинку в Соломʼянському районі, за попередньою інформацією, одна людина загинула. Чотирьом постраждалим медики надали допомогу на місці. Пожежу локалізували. Рятувально-пошукова операція триває", – сказав Кличко.

Водночас у КМВА і МВС повідомляють про двох постраждалих.
ДСНСМВСДСНСУ поліції підтвердили, що кількість постраждалих внаслідок ворожої атаки у Києві збільшилися до 4-х. Попередньо, у них гостра реакція на стрес.
Російська армія увечері 25 жовтня запустила ударні безпілотники з північного напрямку. Унаслідок атаки в одній із квартир житлового будинку в Києві виникла пожежа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.