10/26/2024
Російська армія увечері 25 жовтня запустила ударні безпілотники з північного напрямку. Унаслідок атаки в одній із квартир житлового будинку в Києві виникла пожежа. З посиланням на КМВА, міського голову Києва Віталій Кличко. "Внаслідок атаки БпЛА армії Росії по Києву в Солом’янському районі міста в багатоквартирному житловому будинку виникла пожежа в окремій квартирі. Інформація уточнюється. Оперативні підрозділи слідують на місце", - йдеться у повідомленні. Згодом Кличко повідомив, що у Соломʼянському районі, у висотному будинку, куди влучив ворожий дрон, горять верхні поверхи.

Російська армія увечері 25 жовтня запустила ударні безпілотники з північного напрямку. Унаслідок атаки в одній із квартир житлового будинку в Києві виникла пожежа. З посиланням на КМВА, міського голову Києва Віталій Кличко.

"Внаслідок атаки БпЛА армії Росії по Києву в Солом’янському районі міста в багатоквартирному житловому будинку виникла пожежа в окремій квартирі. Інформація уточнюється. Оперативні підрозділи слідують на місце", – йдеться у повідомленні.

Згодом Кличко повідомив, що у Соломʼянському районі, у висотному будинку, куди влучив ворожий дрон, горять верхні поверхи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.