10/25/2024
Вранці 25 жовтня російські війська обстріляли центр Херсона, внаслідок чого 2 людей дістали поранення. Про це заявив голова Херсонської МВА Роман Мрочко. "Зранку російські окупанти обстріляли середмістя Херсона. Внаслідок цієї ворожої атаки отримали тілесні ушкодження двоє людей – жінка 64 років та 72-річний чоловік. В обох постраждалих вибухова травма. У жінки також уламкові поранення ніг. У чоловіка – контузія та черепно-мозкова травма", – йдеться у повідомленні. За його словами, на момент обстрілу ці мешканці були в приміщенні. Медики надали пораненим необхідну допомогу на місці.

Вранці 25 жовтня російські війська обстріляли центр Херсона, внаслідок чого 2 людей дістали поранення. Про це заявив голова Херсонської МВА Роман Мрочко.
"Зранку російські окупанти обстріляли середмістя Херсона. Внаслідок цієї ворожої атаки отримали тілесні ушкодження двоє людей – жінка 64 років та 72-річний чоловік. В обох постраждалих вибухова травма. У жінки також уламкові поранення ніг. У чоловіка – контузія та черепно-мозкова травма", – йдеться у повідомленні.

За його словами, на момент обстрілу ці мешканці були в приміщенні.
Медики надали пораненим необхідну допомогу на місці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.