10/25/2024
Заява російського диктатора Володимира Путіна щодо нібито "оточення" Збройних сил України (ЗСУ) у Курській області є відвертою дезінформацією. Від початку операції Сил оборони Російська Федерація (РФ) безповоротно втратила тисячі військових. Про це повідомляє Telegram-канал головнокомандувача Збройних сил України (ЗСУ) Олександра Сирського. Як відзначив Сирський, слова Путіна є відвертою дезінформацією, яка не відображає реальну ситуацію. Водночас Сили оборони продовжують активні дії на Курському напрямку й вже третій місяць поспіль знищують бойовий потенціал ворога. "Попри шалений тиск противника на цьому напрямку, окупанти зазнають відчутних втрат в особовому складі та військовій техніці", - додав він. З 8 серпня, від початку операції на території Курської області, російська армія втратила на цій ділянці 17819 військових, серед яких: 6662 - безповоротні; 10446 - санітарні; 711 були взяти у полон. Зокрема втрати росіян в озброєнні та військовій техніці склали: 45 танків; 256 бойових броньованих машин; 565 одиниць автомобільної техніки; 99 артилерійських систем; 5 реактивних систем залпового вогню. Заяви Путіна під час саміту БРІКС Під час останнього саміту БРІКС Путін стверджував про нібито "успіхи" російських військових на лінії зіткнення в рамках так званої "спецоперації" й "оточення", а також "втрати" українських військ у Курській області. Диктатор звинуватив Україну в нібито небажанні вести переговори, заявляючи, що "м'яч - на боці Києва". Крім того, він висловив незадоволення щодо розширення НАТО та утримання напруги між Альянсом і Росією. Тим часом, президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявив, що диктатор Путін "прагне постійного припинення вогню".

Заява російського диктатора Володимира Путіна щодо нібито "оточення" Збройних сил України (ЗСУ) у Курській області є відвертою дезінформацією. Від початку операції Сил оборони Російська Федерація (РФ) безповоротно втратила тисячі військових.
Про це повідомляє Telegram-канал головнокомандувача Збройних сил України (ЗСУ) Олександра Сирського.
Як відзначив Сирський, слова Путіна є відвертою дезінформацією, яка не відображає реальну ситуацію. Водночас Сили оборони продовжують активні дії на Курському напрямку й вже третій місяць поспіль знищують бойовий потенціал ворога.
"Попри шалений тиск противника на цьому напрямку, окупанти зазнають відчутних втрат в особовому складі та військовій техніці", – додав він.

З 8 серпня, від початку операції на території Курської області, російська армія втратила на цій ділянці 17819 військових, серед яких:
6662 – безповоротні; 10446 – санітарні; 711 були взяти у полон.
Зокрема втрати росіян в озброєнні та військовій техніці склали:
45 танків; 256 бойових броньованих машин; 565 одиниць автомобільної техніки; 99 артилерійських систем; 5 реактивних систем залпового вогню.
Заяви Путіна під час саміту БРІКС
Під час останнього саміту БРІКС Путін стверджував про нібито "успіхи" російських військових на лінії зіткнення в рамках так званої "спецоперації" й "оточення", а також "втрати" українських військ у Курській області.
Диктатор звинуватив Україну в нібито небажанні вести переговори, заявляючи, що "м'яч – на боці Києва". Крім того, він висловив незадоволення щодо розширення НАТО та утримання напруги між Альянсом і Росією.
Тим часом, президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявив, що диктатор Путін "прагне постійного припинення вогню".

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.