10/25/2024
У ніч на 25 жовтня у Львівській області під час атаки російських безпілотників працювала протиповітряна оборона. Про це заявив голова Львівської ОВА Максим Козицький. "Ворожий "Шахед" уже в повітряному просторі Львівщини. ППО працює. Прошу жителів області не ігнорувати повідомлення про підвищену небезпеку і перейти в найближчі до вас укриття", – повідомляв Козицький. Згодом Козицький повідомив про ще один ворожий "Шахед" на території Львівщини. Він перебував в районі села Куликів та часто змінював курс. О 3:21 голова ОВА знову написав, що бойовий безпілотник було зафіксовано у повітряному просторі Львівської області. Він тримав курс на Броди і Буськ. Нагадаємо, ввечері 24 жовтня російська армія запустила ударні безпілотники на територію України.

У ніч на 25 жовтня у Львівській області під час атаки російських безпілотників працювала протиповітряна оборона. Про це заявив голова Львівської ОВА Максим Козицький.
"Ворожий "Шахед" уже в повітряному просторі Львівщини. ППО працює. Прошу жителів області не ігнорувати повідомлення про підвищену небезпеку і перейти в найближчі до вас укриття", – повідомляв Козицький.

Згодом Козицький повідомив про ще один ворожий "Шахед" на території Львівщини. Він перебував в районі села Куликів та часто змінював курс.
О 3:21 голова ОВА знову написав, що бойовий безпілотник було зафіксовано у повітряному просторі Львівської області. Він тримав курс на Броди і Буськ.
Нагадаємо, ввечері 24 жовтня російська армія запустила ударні безпілотники на територію України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.