10/28/2024
27 жовтня ворог окупував місто Гірник Курахівської міської громади Покровського району Донецької області. Про це йдеться в повідомленні DeepState. Також зафіксовано просування окупантів в Селидовому, Богоявленці, Новоукраїнці, біля Шахтарського та Новоолексіївки Донецької області. Довідково: Перед повномасштабним вторгненням російських військових у місті Гірник проживало понад 10 тисяч осіб. У вересні 2018 року в місті Гірник побудували нову телевізійну вежу висотою 190 метрів. Ця вежа є найвищою за часів незалежності України. Вона була призначена для трансляції українських телепрограм на тимчасово окуповану територію Донецької області.

27 жовтня ворог окупував місто Гірник Курахівської міської громади Покровського району Донецької області. Про це йдеться в повідомленні DeepState.
Також зафіксовано просування окупантів в Селидовому, Богоявленці, Новоукраїнці, біля Шахтарського та Новоолексіївки Донецької області.
Довідково: Перед повномасштабним вторгненням російських військових у місті Гірник проживало понад 10 тисяч осіб.
У вересні 2018 року в місті Гірник побудували нову телевізійну вежу висотою 190 метрів. Ця вежа є найвищою за часів незалежності України. Вона була призначена для трансляції українських телепрограм на тимчасово окуповану територію Донецької області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.