10/28/2024
У ніч на 28 жовтня росіяни вдарили безпілотниками типу Shahed та дронами невстановленого типу. Сили ППО збили 66 безпілотників, 24 – локаційно втрачено. Ще 4 дрони полетіли в напрямку РФ та Білорусі. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ. Загалом росіяни застосували 100 "Шахедів" та безпілотників невстановленого типу із напрямків Курськ, Орел, Приморсько-Ахтарськ (РФ). "Станом на 10.30 підтверджено збиття 66 ворожих БпЛА у Сумській, Харківській, Чернігівській, Полтавській, Київській, Житомирській, Рівненській, Хмельницькій, Тернопільській, Миколаївській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Черкаській областях. Більшість ворожих БпЛА збито на Київщині, Черкащині та Хмельниччині. Крім того, 24 російських безпілотники локаційно втрачено, 4 полетіли у напрямку РФ та Білорусі. На жаль, є декілька влучань БпЛА по цивільній інфраструктурі України", – йдеться в повідомленні. Повітряний напад відбивали зенітні ракетні війська, авіація, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

У ніч на 28 жовтня росіяни вдарили безпілотниками типу Shahed та дронами невстановленого типу. Сили ППО збили 66 безпілотників, 24 – локаційно втрачено. Ще 4 дрони полетіли в напрямку РФ та Білорусі.
Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.
Загалом росіяни застосували 100 "Шахедів" та безпілотників невстановленого типу із напрямків Курськ, Орел, Приморсько-Ахтарськ (РФ).
"Станом на 10.30 підтверджено збиття 66 ворожих БпЛА у Сумській, Харківській, Чернігівській, Полтавській, Київській, Житомирській, Рівненській, Хмельницькій, Тернопільській, Миколаївській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Черкаській областях. Більшість ворожих БпЛА збито на Київщині, Черкащині та Хмельниччині.
Крім того, 24 російських безпілотники локаційно втрачено, 4 полетіли у напрямку РФ та Білорусі. На жаль, є декілька влучань БпЛА по цивільній інфраструктурі України", – йдеться в повідомленні.

Повітряний напад відбивали зенітні ракетні війська, авіація, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.