10/23/2024
Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський під час Ставки верховного головнокомандувача звітував про діяльність українських військ на фронті, зокрема щодо операцій в Курській області РФ. Про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні. «Зараз триває вже третій місяць боїв у Курській області, і ми зберігаємо необхідний тиск на Росію в цьому напрямку», — сказав президент. Також, за його словами, під час Ставки заслухали звіт голови Головного управління розвідки Кирила Буданова, який поінформував про ситуацію в системі противника та про вплив на неї українських спецслужб. Зеленський 8 жовтня провів засідання Ставки, основною темою якого стало забезпечення Сил оборони зброєю та військовою технікою.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський під час Ставки верховного головнокомандувача звітував про діяльність українських військ на фронті, зокрема щодо операцій в Курській області РФ. Про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні.
«Зараз триває вже третій місяць боїв у Курській області, і ми зберігаємо необхідний тиск на Росію в цьому напрямку», — сказав президент.

Також, за його словами, під час Ставки заслухали звіт голови Головного управління розвідки Кирила Буданова, який поінформував про ситуацію в системі противника та про вплив на неї українських спецслужб.
Зеленський 8 жовтня провів засідання Ставки, основною темою якого стало забезпечення Сил оборони зброєю та військовою технікою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.