10/23/2024
Уночі російські війська намагалися атакувати Київ ударними безпілотниками, усі дрони знешкодили на підступах до столиці. Про це заявив начальник КМВА Сергій Попко. "Ворог намагався атакувати безпілотними літальними апаратами і Київ. Повітряна тривога у столиці тривала понад дві години. Усі ворожі БпЛА, які загрожували Києву, було знешкоджено на підступах до столиці! Інформація щодо руйнувань чи постраждалих не надходила". За його словами, станом на 7:30 ранку, у Київській області ще фіксуються російські дрони і працює ППО. "Але не виключено, що ворожі безпілотники можуть спрямувати вектор руху на Київ, і у столиці буде оголошена повітряна тривога. Тому прошу киян та гостей міста дослухатися до сигналів оповіщення і у разі небезпеки користуватися захисними спорудами", – підсумував Попко. Передісторія: Увечері 15 жовтня російські війська запустили на територію України ударні безпілотники.

Уночі російські війська намагалися атакувати Київ ударними безпілотниками, усі дрони знешкодили на підступах до столиці.
Про це заявив начальник КМВА Сергій Попко.

"Ворог намагався атакувати безпілотними літальними апаратами і Київ. Повітряна тривога у столиці тривала понад дві години. Усі ворожі БпЛА, які загрожували Києву, було знешкоджено на підступах до столиці! Інформація щодо руйнувань чи постраждалих не надходила".
За його словами, станом на 7:30 ранку, у Київській області ще фіксуються російські дрони і працює ППО.
"Але не виключено, що ворожі безпілотники можуть спрямувати вектор руху на Київ, і у столиці буде оголошена повітряна тривога. Тому прошу киян та гостей міста дослухатися до сигналів оповіщення і у разі небезпеки користуватися захисними спорудами", – підсумував Попко.

Передісторія:
Увечері 15 жовтня російські війська запустили на територію України ударні безпілотники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.