10/25/2024
На лінію зіткнення між РФ та Україною у Курській області вже прибули перші підрозділи військових КНДР. Про це йдеться у заяві Головного управління розвідки Міноборони України. Там розповіли, що серед 12 тисяч військових КНДР — 500 офіцерів, зокрема три генерали. Їх готують на п’ятьох військових полігонах на сході Росії: "Барановський" в Уссурійську, "Донгуз" в Улан-уде, "Єкатеринославський" у Єкатеринославці, 248-му у Князі-Волконському та 249-му в Сергіївці. А комплектують амуніцією, постіллю, зимовим одягом та взуттям, а також гігієнічними засобами: зокрема, їм щомісяця виділятимуть 50 метрів туалетного паперу та 300 грамів мила. На злагодження військових з Північної Кореї Росія виділила декілька тижнів. Відповідальним за вишкіл та адаптацію військ КНДР призначили заступника міністра оборони РФ Юнус-Бека Євкурова. У розвідці зазначають, що Кремль покладає "неабиякі надії" на північнокорейські війська у війні проти України. Російський правитель Володимир Путін черговий раз пафосно завив про те, що "російська армія розпочала ліквідацію українського угруповання в Курській області". Нагадаємо, раніше конгресмен Майк Тернер, який є очільником комітету розвідки палати представників США, завив, що Сполучені Штати повинні розглянути можливість "прямих військових дій", якщо війська КНДР увійдуть в Україну.

На лінію зіткнення між РФ та Україною у Курській області вже прибули перші підрозділи військових КНДР. Про це йдеться у заяві Головного управління розвідки Міноборони України.
Там розповіли, що серед 12 тисяч військових КНДР — 500 офіцерів, зокрема три генерали.
Їх готують на п’ятьох військових полігонах на сході Росії: "Барановський" в Уссурійську, "Донгуз" в Улан-уде, "Єкатеринославський" у Єкатеринославці, 248-му у Князі-Волконському та 249-му в Сергіївці.
А комплектують амуніцією, постіллю, зимовим одягом та взуттям, а також гігієнічними засобами: зокрема, їм щомісяця виділятимуть 50 метрів туалетного паперу та 300 грамів мила.
На злагодження військових з Північної Кореї Росія виділила декілька тижнів. Відповідальним за вишкіл та адаптацію військ КНДР призначили заступника міністра оборони РФ Юнус-Бека Євкурова.
У розвідці зазначають, що Кремль покладає "неабиякі надії" на північнокорейські війська у війні проти України.
Російський правитель Володимир Путін черговий раз пафосно завив про те, що "російська армія розпочала ліквідацію українського угруповання в Курській області".
Нагадаємо, раніше конгресмен Майк Тернер, який є очільником комітету розвідки палати представників США, завив, що Сполучені Штати повинні розглянути можливість "прямих військових дій", якщо війська КНДР увійдуть в Україну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.