10/25/2024
Українські десантники оприлюднили відео зі знищеною ворожою технікою у Курській області РФ. Про це повiдомляють відділення комунікацій 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади ДШВ, командування ДШВ ЗСУ. "Дорога смерті в Курській області. Це шлях встелений знищеною ворожою технікою, вигорілий слід, який залишив ворог, зазнаючи поразки. Десантники 82 ОДШБр та інші підрозділи Збройних сил України методично стирали військову техніку супротивника з лиця землі, залишаючи лише згарища й уламки від так званої "другої армії світу". Зазначається, що найбільших втрат техніки зазнала сумнозвісна 155 бригада морської піхоти РФ.

Українські десантники оприлюднили відео зі знищеною ворожою технікою у Курській області РФ.
Про це повiдомляють відділення комунікацій 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади ДШВ, командування ДШВ ЗСУ.

"Дорога смерті в Курській області. Це шлях встелений знищеною ворожою технікою, вигорілий слід, який залишив ворог, зазнаючи поразки.
Десантники 82 ОДШБр та інші підрозділи Збройних сил України методично стирали військову техніку супротивника з лиця землі, залишаючи лише згарища й уламки від так званої "другої армії світу".
Зазначається, що найбільших втрат техніки зазнала сумнозвісна 155 бригада морської піхоти РФ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.