10/25/2024
Внаслідок російської атаки з дрона на цивільну автівку, що їхала трасою неподалік Томиної Балки на Херсонщині загинув 72-річний чоловік, ще одна людина потрапила у лікарню. Про це повiдомляють Херсонська ОВА, голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін. "На жаль, 72-річний чоловік дістав поранення, несумісні з життям. Мої співчуття рідним загиблого". Зазначається, що 35-річного чоловіка з вибуховою травмою, контузією та пораненням руки доставили до лікарні. Наразі йому надають необхідну меддопомогу. Нагадаємо: 23 жовтня армія РФ з дрона вдарила по цивільній автівці у Василівському районі Запорізької області: внаслідок чого загинули два чоловіки 40 та 73 років.

Внаслідок російської атаки з дрона на цивільну автівку, що їхала трасою неподалік Томиної Балки на Херсонщині загинув 72-річний чоловік, ще одна людина потрапила у лікарню.
Про це повiдомляють Херсонська ОВА, голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

"На жаль, 72-річний чоловік дістав поранення, несумісні з життям. Мої співчуття рідним загиблого".
Зазначається, що 35-річного чоловіка з вибуховою травмою, контузією та пораненням руки доставили до лікарні. Наразі йому надають необхідну меддопомогу.
Нагадаємо:
23 жовтня армія РФ з дрона вдарила по цивільній автівці у Василівському районі Запорізької області: внаслідок чого загинули два чоловіки 40 та 73 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.