10/28/2024
В окупованому російськими військами Бердянську Запорізької області підірвали залізничний міст. Наразі очікують на уточнену інформацію. Про це йдеться в повідомленні Бердянської міської військової адміністрації. Як зазначається в повідомленні, вчора ввечері у Бердянську пролунав гучний вибух, особливо чутно який було в мікрорайоні Колонія. "За попередньою інформацією, було підірвано залізничний міст між будівлею Водоканалу та автомийкою по Східному проспекту", - йдеться в повідомленні. В адміністрації очікують на уточнену інформацію.

В окупованому російськими військами Бердянську Запорізької області підірвали залізничний міст. Наразі очікують на уточнену інформацію. Про це йдеться в повідомленні Бердянської міської військової адміністрації.
Як зазначається в повідомленні, вчора ввечері у Бердянську пролунав гучний вибух, особливо чутно який було в мікрорайоні Колонія.
"За попередньою інформацією, було підірвано залізничний міст між будівлею Водоканалу та автомийкою по Східному проспекту", – йдеться в повідомленні.

В адміністрації очікують на уточнену інформацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.