10/23/2024
Фінляндія готує чергову партію військової допомоги для України. Проте поки невідомо, що саме буде входити до нового пакету. Про це говорить повiдомлення нового міністра оборони Фінляндії Мікко Савола в Twitter. "Фінляндія підтримує Україну. Ми готуємо 12-й пакет допомоги. Рішення будуть ухвалені протягом найближчих тижнів. Вміст допомоги визначається спільно з Силами оборони з тим, щоб не підірвати власну обороноздатність", - зазначив він. Водночас глава Міноборони Фінляндії наголосив, що його країна не буде розголошувати подробиць пакету з міркувань безпеки. Нагадаємо, 5 січня новий міністр оборони Фінляндії Мікко Савола склав присягу і вступив на посаду. Він пообіцяв продовжувати військову підтримку України. Також у Фінляндії заявили, що можуть передати Україні танки Leopard 2, якщо таке рішення приймуть в ЄС.

Фінляндія готує чергову партію військової допомоги для України. Проте поки невідомо, що саме буде входити до нового пакету.
Про це говорить повiдомлення нового міністра оборони Фінляндії Мікко Савола в Twitter.
"Фінляндія підтримує Україну. Ми готуємо 12-й пакет допомоги. Рішення будуть ухвалені протягом найближчих тижнів. Вміст допомоги визначається спільно з Силами оборони з тим, щоб не підірвати власну обороноздатність", – зазначив він.

Водночас глава Міноборони Фінляндії наголосив, що його країна не буде розголошувати подробиць пакету з міркувань безпеки.
Нагадаємо, 5 січня новий міністр оборони Фінляндії Мікко Савола склав присягу і вступив на посаду. Він пообіцяв продовжувати військову підтримку України.
Також у Фінляндії заявили, що можуть передати Україні танки Leopard 2, якщо таке рішення приймуть в ЄС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.