10/23/2024

Через нічний обстріл Одеської області російськими окупантами сталося відключення декількох ліній електропередач, внаслідок чого майже 3 тисячі людей залишилися без електрики. Про це заявили у Міністерстві енергетики.
В Одеській області через пошкодження, завдані ракетною атакою РФ, сталося відключення кількох ЛЕП, знеструмлено майже 3 тисячі споживачів.
Тим часом в Миколаївської області зафіксовано пошкодження лінії електропередачі, внаслідок чого частково знеструмлений 1 населений пункт. Ремонтні бригади чекають на допуск, щоб почати огляд ліній та відновлювальні роботи.
Окрім цього, через ворожі обстріли знеструмлювалися 33 населених пункти у Донецькій області. Без світла залишається частина абонентів у Запорізькій, Сумській, Херсонській, Харківській та Чернігівській областях.
Відключення ставалися й через наслідки негоди. Так, через грозовий шторм в Дніпропетровській області знеструмлювалися 75 населених пунктів, у Запорізькій області – 37, в Сумській – 14, в Полтавській – 12, в Чернігівській – 6, у Київській області – 4.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.